OVER ONS

John’s Car Center is een kleinschalig bedrijf en kent een huiselijke sfeer. Wij zijn gespecialiseerd in kleine, zuinige, jonge auto’s die relatief weinig km hebben gereden. Voornamelijk verzorgd John’s Car Center de in en verkoop van auto’s.

Bij John’s Car Center staat een persoonlijke benadering van de klant centraal.

Bij het kopen van een auto moet u een goed gevoel hebben. Wij van John’s Car Center zullen ons zo veel mogelijk inspannen om u dat gevoel te geven. Van nature denken wij met u mee en helpen u graag bij uw keuzes. Er dient een wederzijds goed gevoel te zijn! Indien uw auto niet in onze occasionvoorraad staat, dan helpen wij u graag door middel van een zoekopdracht. Deze kunt u indienen via het formulier Opzoek naar een nieuwe auto? op de hoofdpagina. U kunt geheel vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen voor een auto die geheel is afgestemd naar uw wensen, dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar de juiste auto!

Wilt u uw auto rechtstreeks aan ons verkopen, dan is dat mogelijk, belt u met John’s Car Center 0683714381of surf naar de site: http://www.johnscarcenter.nl/Zoekopdracht.html

Heeft u nog opmerkingen en of vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een bezichtiging of een proefrit op
telefoonnummer: 0683714381 of mailadres: [email protected].

U bent uiteraard van harte welkom tijdens onze openingstijden.


Contact / aangesloten bij